Oferta de Pret

Contact rapid

Sediu Principal

Ploiesti, str. Mircea cel Batran 119

Despre noi

Suntem profesioniști în producerea
sacoșilor de hârtie!

Povestea noastra incepe din dorinta de a oferi clientilor o alternativa la produsele traditionale de ambalare. Ne propunem să fim o companie care acționează întotdeauna în interesul și spre beneficiul partenerilor, clienților și a comunității din care facem parte.

Fiind mereu conectati la problematiciile societatii si intelegand importanta protectiei mediului inconjurator am decis infiintarea SC SICAR MANAGEMENT SOLUTIONS SRL, societate ce isi propune pe termen mediu si lung să devină un producator important pe piata ambalajelor din hârtie și carton.

114500 Produse realizate pe zi
19 clienti Ei ne recomanda
6 angajati Echipa puternica
100% Profesionalism

Ce îți oferim noi?

  • gamă foarte variată de produse;
  • cele mai avantajoase prețuri din piață;
  • magazin deschis non-stop;
  • tot ceea ce vindem este de 100% autentic si satisfactia ta este întotdeauna garantată;
  • TIMP – nu mai trebuie să cauți în nenumărate magazine, găsești ce îți trebuie la noi;
  • căutăm pentru tine și produsele care nu apar pe site, da rai nevoie de ele, așa că trebuie doar să ne spui de ce ai nevoie.

O gamă variată

Furnizăm o gamă variată de pungi din hârtie pentru diferite domenii: pungi pentru industria morăritului, pentru cafea, farmacii sau pentru produse de panificație.

Vezi toate produsele noastre

Produse furnizate catre clientii nostri

Pungi de hârtie

Pungile de hârtie reprezintă o soluție de transport rapidă pentru orice produs. O pungă de hârtie este ideală pentru produsele calde, întrucât aceasta nu se topește, așadar, nu există riscul să fie eliminate substanțe chimice. Pungile de hârtie au diferite culori, forme și mărimi, iar mânerele acestora pot fi din hârtie sau din plastic.

Sacoși de hârtie

Sacoșele de hârtie sunt o opțiune foarte avantajoasă pentru comercianți. Indiferent de produsele transportate, sacoșele de hârtie sunt suficient de încăpătoare. Acestea pot fi folosite pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, băuturi sau pentru materialele publicitare și promoționale.

Saci de hârtie

Sacii de hârtie sunt utilizați la ambalarea produselor de panificație, a materialelor pulverulente, dar nu numai. Utilitatea acestora s-a răspândit din ce în ce mai mult, astfel că sacii de hârtie sunt folosiți pentru ambalarea produselor alimentare sau a nutrețurilor.

Top