by Editorial Editorial Niciun comentariu

Pungile de hartie reprezinta viitorul. Incearca si TU!

Începând cu vara acestui an, folosirea de pungi din plastic va fi interzisă în România. Asta după ce Comisia Europeană a adoptat prima strategie la nivel european privind materialele plastice.

O alternativă deloc costisitoare pentru a înlocui pungi din plastic o reprezintă folosirea de pungi hartie. Pungi hârtie sunt disponibile în diferite dimensiuni, variind de la pungi de cadouri la pungi foarte mari.

Pe lângă faptul că pungi hartie vin în ajutorul mediului, salvând până la 300 milioane de copaci, hârtia reciclată este un plus și pentru economie. Există mai multe variante care pot înlocui cu succes pungi plastic. Este vorba de pungi hartie albă, pungi hartie kraft și pungi de cadouri.

Pungi hartie kraft, rezistente și durabile

Pungi hartie kraft se bucură de o mare popularitate pentru că sunt construite 100% din hârtie reciclată și sunt foarte rezistente și durabile. Acestea pot reprezenta o variantă la îndemână pentru înlocuirea de pungi din plastic din vara acestui an. Produsele pot fi ușor folosite în magazinele de cadouri, farmacii, magazine alimentare sau magazine de îmbrăcăminte.

Datorită proprietății pungilor de a păstra alimentele calde mai mult timp, pungi hartie kraft pot fi folosite și în industria de panificație sau cofetării. Mânerele împletite ale acestor produse oferă o mai mare stabilitate și siguranță.

Pungile de cadouri, ideale pentru momente festive

Pungi hartie cadouri sunt ideale pentru momente festive și pentru a realiza cadouri personalizate. Acestea sunt fabricate dintr-o hârtie de calitate înaltă, având mânere de tip sfoară. Se integrează cu succes în magazinele de cadouri, pentru fiecare ocazie, vacanță, pentru cadouri de nuntă, zile de naștere și evenimente speciale.

Spre deosebire de pungi din plastic, pungi hartie sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Ele vor crea o percepție pozitivă în mintea clienților tăi. Acest lucru va demonstra și angajamentul tău pentru cauză. Când utilizezi pungi hartie, vei arăta inițiativa de a salva copaci și de a ajuta mediul înconjurător.

Vezi modele de pungi de hartie pe www.sacosidehartie.ro

by admin.sacosi admin.sacosi Niciun comentariu

Pungi personalizate individual pentru farmacii

Pungile din hârtie personalizate universal pentru farmacii sunt destinate utilizării exclusive de către punctele de distribuție a medicamentelor, pentru ambalarea produselor comercializate. Acestea sunt deja personalizate cu simboluri specifice.

Cantităţi: 2000 buc/cutie, 1000 buc/cutie, 1800 buc/bax, 2500 buc/bax, 3000 buc/cutie, 5000 buc/cutie.

Dimensiuni:

 • 60 x 90 mm
 • 85 x 150 mm
 • 130 x 200 mm
 • 15 x 5 x 25 cm

Termen de livrare 24 ore de la comanda fermă.
Transportul se realizează prin curier rapid.

by admin.sacosi admin.sacosi Niciun comentariu

Pungi personalizate din hartie

Pungile personalizate din hârtie sunt destinate ambalării produselor alimentare vândute vrac și nu numai, în cofetării, patiserii, brutării sau magazine care comercializează alimente.

Avantajele pungilor de hârtie:

 • Au o masă proprie mică;
 • Se modelează la forma și dimensiunile dorite;
 • Pot fi inscripționate cu ușurință, fără a mai fi necesară aplicarea unei etichete;
 • Au costuri reduse;
 • Sunt biodegradabile și pot fi refolosite/reciclate.

Personalizarea pungilor permite:

 • Accentuarea numelui, logoului și a adresei web;
 • Promovarea unei linii de produse;
 • Evidențierea conținutului.

Detalii comandă:

 • Cantitate minimă 10.000 bucăți;
 • Matrițe gratuite;
 • Orice tipo-dimensiune solicitată;
 • Pentru mai multe detalii privind oferta completă, vă rugăm folosiți formularul de contact;
 • Termen de livrare 30 zile lucrătoare de la acordul beneficiarului pe Bunul de Tipar;
 • Transportul se realizează prin curier rapid.

Pentru mai multe informatii utilizati formularul de contact!

by Editorial Editorial Niciun comentariu

Pungi din hârtie pentru panificație

Pungile din hârtie pentru panificație sunt destinate brutăriilor și magazinelor care comercializează pâini și produse de panificație. Aceste ambalaje permit vizualizarea produselor, dar și o ambalare care nu afectează calitățile produsului (miros, gust, temperatură). Pungile din hârtie sunt utile și la ambalarea produselor de tip fast-food, produselor comercializate de cofetării, sau pentru a împacheta diferite tipuri de ceaiuri.

Avantajele pungilor de hârtie:

 • Au o masă proprie mică;
 • Se modelează la forma și dimensiunile dorite;
 • Pot fi inscripționate cu ușurință, fără a mai fi necesară aplicarea unei etichete;
 • Au costuri reduse;
 • Sunt biodegradabile și pot fi refolosite.

*la o comandă minimă de 10.000 de bucăți este inclusă personalizarea pungilor din hârtie.

Produs disponibil la preţ redus pentru anumite variații! Comandă acum ultimele produse disponibile!

Termen de livrare 24 ore de la comanda fermă.
Transportul se realizează prin curier rapid.

by Editorial Editorial Niciun comentariu

Pungile din plastic subtire, cu maner – interzise in Romania

Senatul a adoptat luni un proiect de lege al Guvernului prin care pungile de transport din plastic subtire si foarte subtire, cu maner, vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala (incepand cu 1 iulie 2018), cat si la comercializare (1 ianuarie 2019), anunta Agerpres. Camerei Deputatilor este decizionala in acest caz.

Proiectul de lege care modifica si completeaza Legea 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje a fost adoptat in unanimitate (101 voturi „pentru”) de Senat, in calitate de prima Camera sesizata.

Actul normativ transpune prevederile Directivei 2015/720/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 29 aprilie 2015 de modificare a Directivei 94/62/CE in ceea ce priveste reducerea consumului de pungi de transport din plastic subtire.

De asemenea, proiectul de act normativ prevede ca, incepand cu 27 mai 2018, Ministerul Mediului raporteaza cu privire la consumul anual de pungi de transport din plastic subtire, atunci cand furnizeaza catre Comisia Europeana date privind gestionarea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje.

Potrivit proiectului de lege, autoritatea publica centrala pentru protectia mediului, prin unitatile subordonate, precum si autoritatile executive ale unitatilor administrativ-teritoriale promoveaza campanii de informare si educare a publicului si a operatorilor economici privind: sistemele de returnare, colectare si valorificare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje care le sunt disponibile; contributia lor la refolosirea, valorificarea si reciclarea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje; sensul marcajelor de pe ambalajele existente pe piata; elementele corespunzatoare ale planurilor de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje; impactul daunator asupra mediului al consumului excesiv de pungi de transport din plastic subtire.

Actul normativ va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, cu rol decizional in acest caz.

by Editorial Editorial Niciun comentariu

Pungile din plastic subtire si foarte subtire cu maner vor fi interzise incepand cu 1 iulie 2018

Pungile de transport din plastic subtire (sub 50 de microni) si foarte subtire (sub 15 microni) cu maner vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala, cat si la comercializare, potrivit unui proiect de lege aprobat joi de Guvern.

Astfel, incepand cu data de 1 iulie 2018, se interzice introducerea pe piata nationala a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner, iar de la 1 ianuarie 2019 – se interzice comercializarea pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner. Interdictia vizeaza exclusiv pungile de transport din plastic cu maner, nu si cele fara maner.

Proiectul de act normativ transpune prevederile Directivei 2015/720/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 29 aprilie 2015 de modificare a Directivei 94/62/CE in ceea ce priveste reducerea consumului de pungi de transport din plastic subtire.

De asemenea, proiectul de act normativ stipuleaza ca, incepand cu data de 27 mai 2018, Ministerul Mediului raporteaza cu privire la consumul anual de pungi de transport din plastic subtire atunci cand furnizeaza catre Comisia Europeana date privind gestionarea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje.

Autoritatea publica centrala pentru protectia mediului asigura preluarea, prin ordin al ministrului mediului, in termen de 120 de zile de la publicarea in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, a actului de punere in aplicare adoptat de Comisia Europeana care stabileste specificatiile etichetelor sau ale marcajelor menite sa asigure recunoasterea la nivelul Uniunii a pungilor de transport din plastic biodegradabile si compostabile.

Potrivit Guvernului, in Romania, nivelul actual al consumului de pungi de transport din plastic creeaza cantitati ridicate de deseuri, care conduc la poluarea mediului si agraveaza problema deseurilor abandonate inclusiv in corpurile de apa, amenintand biodiversitatea ecosistemelor acvatice.