Oferta de Pret

Contact rapid

Sediu Principal

Ploiesti, str. Mircea cel Batran 119

Solutii & Servicii

Experti in fiecare miscare pe care o facem.

Orice profesionist ajunge în impas câteodată, dar noi știm că obstacolele se trec doar cu SOLUȚIILE potrivite! Așadar suntem aici pentru a vă ajuta să identificați soluțiile optime pentru provocările cu care vă confruntați.

Pungile de hârtie reprezintă o soluție de transport rapidă pentru orice produs. O pungă de hârtie este ideală pentru produsele calde, întrucât aceasta nu se topește, așadar, nu există riscul să fie eliminate substanțe chimice. Pungile de hârtie au diferite culori, forme și mărimi, iar mânerele acestora pot fi din hârtie sau din plastic.

Sacoșele de hârtie sunt o opțiune foarte avantajoasă pentru comercianți. Indiferent de produsele transportate, sacoșele de hârtie sunt suficient de încăpătoare. Acestea pot fi folosite pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, băuturi sau pentru materialele publicitare și promoționale.

Sacii de hârtie sunt utilizați la ambalarea produselor de panificație, a materialelor pulverulente, dar nu numai. Utilitatea acestora s-a răspândit din ce în ce mai mult, astfel că sacii de hârtie sunt folosiți pentru ambalarea produselor alimentare sau a nutrețurilor.

Top